Готвене с компания Vera 94

Те са високотехнологични. Сами взимат решения. И могат да бъдат управлявани от разстояние – през смартфона, таблета или компютъра. Именно такива са технологичните системи за готвене, които Vera 94 ще ни представи на СИХРЕ 2020.

Първият продукт, който спира погледът ни, е възможно да бъде парният конвектомат SelfCookingCenter на Rational. Системата за готвене усеща, разпознава и мисли по време на работа. „SelfCookingCenter мисли в перспектива, учи се и комуникира с Вас“, коментират от компанията. Качествата му позволяват да пече на грил, пържи, пече, задушава на пара, сотира, бланшира и пошира, без значение дали ще приготвяме месо, риба, птици, зеленчуци, ястия с яйца, печива или десерти, 30 или няколко хиляди порции. „Тази система за готвене е Вашият универсален помощник в ресторанта, хотела, в кетъринга, общественото или системно хранене“, коментират специалистите от Vera 94.

Rational предлага и функцията за отдалечен достъп „ConnectedCooking“. Тя дава възможност за управление на всички свързани устройства с помощта на компютър, смартфон или таблет. Чрез функцията се намалява времето за настройки и снемане на HACCP данни.  

За бързо печене

За максимално добри резултати в кухнята компанията ще ни предложи фурната за бързо печене TurboChef. Машината е гъвкава по отношение на обема продукция, която може да създаде, а благодарение на внедрените технологии пести енергия, приготвя продуктите бързо, без да допускат компромис с качеството на храната.

Новото измерение в готвенето

VarioCooking Center multificiency. Това е наименованието на системата за готвене от RATIONAL. Достигайки ново измерение в готвенето, VarioCooking Center multificiency   комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. Процесът на готвене е три пъти по-бърз, спестените храна, пространство, вода и енергия са съответно 10%, 30%, 70% и 40%.

Продуктовите предложения от Vera 94 ще откриете в зала 2, щанд А3.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>