Epson обогатява продуктовата си гама от принтери

ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae и CW-C6500Pe. С тези принтери Epson обогатява съществуващата си гама, които предлага на пазара. Компанията ще запознава широката публика с възможността на машините в рамките на изложение СИХРЕ 2020 от 28 до 31-и януари.

Новите модели принтери отговарят на нуждите, които имат малките и средните компании в секторите на храните и напитките, химичните вещества и препаратите, градинарството, логистиката и др. Гамата включва модели с автоматична резачка за етикетите (Ae) и спестяваща време функция за отлепване на етикети (Pe). Тя премахва автоматично хартията от задната част на етикета и може да се интегрира в съществуващите системи за печат както и да се приложи към производствена линия.

Богат избор от медии

Всички продукти дават възможност за печат на широка гама етикети с различни размери, форми и материали. CW-C6000Ae и CW-C6000Pe могат да поддържат ширини на медиите за печат от 25,4 мм до 112 мм, а CW-C6500Ae и CW-C6500Pe – от 25,4 мм до 215,9 мм. Етикетните принтери ColorWorks могат да отпечатат всякакви етикети - както за малки тубички и бутилки, така и големи трайни етикети, подходящи за контейнери и варели за химическата промишленост. Богатият избор от медии за печат и цифровият четирицветен печат (дори и за етикетите с малки размери ) улесняват дейността на предприятията, които имат на склад много артикули и за които времето е съществен фактор.

Epson ще представите новите си продуктови предложения в зала 4, щанд А4.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>