Баровото и ресторантско оборудване със стил

Стилно, с акцент върху презентацията и декорацията. Така накратко може да определим баровото и ресторантското оборудване на Box Max – Robiwoods. Предназначено да отговаря на това, от което клиентът се нуждае, компанията ще вземе участие в изложение SIHRE 2020.

От 28 до 31 януари присъстващите ще откриват богато разнообразие от продукти за презентиране и декорация. „Robiwoods се насочи към изработката на цялостно барово и ресторантско оборудване“, коментират от компанията. И добавят: „Стараем се да създаваме дизайн, акцентиращ върху характера на заведението, за което е предназначен“.

На фирмения си щанд D9 в зала 3 на Интер Експо Център, Box Max – Robiwoods ще представя плата, подноси, поставки за менюта и много други прецизно изработени аксесоари. В стремежа си да предостави цялостно обслужване на клиентите си, от 2019г. фирмата е разширила асортимента си и дава възможност за изграждане на външна и вътрешна реклама за барове, ресторанти, заведения за хранене и хотели. На клиентите си предлага изработване на светещи рекламни табели, обемни букви, указателни и информационни табели по фирмен проект или съобразно особеностите на мястото, за което е предназначена рекламата.

„Дизайнът, можем да подчиним спрямо Вашите представи!“, коментират от Box Max – Robiwoods. За новата услуга, която предлагат, те допълват: „Изграждането на рекламата е свързано с умело комбиниране на материали, чрез които да създадем един различен облик. Именно той придава уникалността на обектите, върху които работим“, казват от компанията.

Предлаженията на Box Max – Robiwoods ще откриете в зала 3, щанд D9.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>