Очарование от италиански аромати нахлува в дома ни

Удобство. Хармония. Чувство за комфорт. Да, това е истинският дом. Въпросът е, как да постигнем всичко това? На СИХРЕ 2018 фирма Softex Interiori ще даде разнообразие от възможни отговори, отваряйки ни вратите за очарованието от италиански аромати, които интериорните парфюми Locherber Milano предлагат.

Компанията ще представи Locherber Milano за първи път у нас.“Тези парфюми са луксозно и висококачествено изделие, придаващо несравнима атмосфера и стил“, коментират от Softex Interiori.

Внимание и към най-малкия детайл

Продуктите са произведени в Италия и са създадени за ароматизиране на площи до 120 кв.м. Производителят доказва, че дяволът е в детайлите; и е отдал подобаващо внимание на всеки един елемент. Дифузерите са стъклени и ръчно рисувани, а етикетите са тъкани. Тапите са изработени от дърво или редки видове камък.

Всичко гореописано превръща интериорните парфюми Locherber Milano в рационален акцент за хотели, хотелски стаи, спа центрове, ресторанти, пура барове, клубове и други. Вдъхновявайки се от ароматите, посетителите и гостите на хотела и СПА ще имат възможността да се пренесат в екзотичната Хавана, тайнствената Венеция, хармоничната Япония и пъстрата Индия. Компанията ще представи своите продукти в зала 6, щанд D 7.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>