Една по-модерна кухня, оборудвана с иновациите на Вера 94

За да бъдат клиентите на хотела и ресторанта ни доволни, е нужно храната да бъде приготвяна по безупречен начин. Как това да се случи? Отговорът – с оборудването на кухнята ни с най-модерното оборудване.

На СИХРЕ 2018 своите идеи за една по-модерна кухня ще ни даде компания Вера 94. С традиции в професионалното кухненско и баровото оборудване, тя ще представи BROASTER фритюрник под налягане. Чрез техническите му характеристики се постигат по-ниски експлоатационни разходи, по-висока производителност и бърза възвръщаемост на инвестираните средства. Процесът на готвене се осъществява при контролирано налягане в херметична среда, благодарение на което крайният продукт е сочен и ароматен. Освен това се намалява нужното количество мазнина.

Готвене – както никога досега

Компанията ще фокусира вниманието на потребителите и върху парния конвектомат SelfCookingCenter на Rational. „Тази система за готвене усеща, разпознава и мисли по време на работа; мисли в перспектива, учи се от Вас и комуникира с Вас“, коментират от Вера 94.

Системата дава възможност за печене на грил, пържене, печене, задушаване на пара, сотиране, бланширане и поширане. В нея може да бъде приготвяно месо, риба, птици, зеленчуци, ястия с яйца, печива или десерти. Размерите ѝ осигуряват достатъчно място за приготвяне както на 30, така и на няколко хиляди порции. Това превръща SelfCookingCenter на Rational в практичен избор за ресторанта, хотела, кетъринга, общественото и системното хранене. Системата предлага функция ConnectedCooking, предоставяща дистанционно управление на всички свързани устройства чрез компютър, смартфон и таблет. ConnectedCooking предоставя данни в реално време, благодарение на което кухнята е винаги под контрол, а корекциите могат да се правят от разстояние.

За създаване на максимално качествен и привлекателен краен продукт, компанията ще представи и фурната за бързо печене TurboChef. „Фурните TurboChef готвят бързо; без да допускат компромис с качеството на приготвяната храна“, коментират от компанията.

Постигането на нови измерения в готвенето е осъществимо чрез VarioCooking Center multificiency, който Вера 94 ще представи. Устройството комбинира функции на обръщателен тиган, казан за варене,фурна и фритюрник. Той позволява бързо готвене, спестявате на продукти до 10 %, 30 % пространство, 70 % вода и 40 % енергия.

Всички предложения на Вера 94 ще откриете в зала 5, щанд А 4.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>