Съвременно високотехнологично оборудване за бързо хранене ще ни предложи СИДИКА

Бързото хранене е ниша, която се характеризира с изключителна перспективност и възможности за развитие. За да бъде клиентът доволен, е нужно той да получи качествен продукт; това може да стане единствено с внедряването на машини и съоръжения от последно поколение.

Поставяйки на първо място високите технологии и желаейка да удовлетвори изискванията на пазара, през тази година на изложение СИХРЕ фирма СИДИКА предлага богато разнообразие от машини и съоръжения за FAST FOOD.

В рамките на събитието ще бъдат представени автоматични скари, които могат да бъдат програмирани за едновременно изпичане на продукта и от двете страни. Скарата се отваря автоматично, а внедрените модерни технологии увеличават производителността ѝ с 50%. Системата е съвместима с газови и електрически скари, повърхността може да е гладка или рифелована и позволява индивидуална окомплектовка.

И още автоматизация...

В духа на високите технологии и автоматизацията, СИДИКА ще представи и автоматичен фритюрник. Той разполага с програмируема система за контрол на пърженето с 3 или 9 програми. Кошницана над ваната за пържене също се повдига автоматично. Капацитетът на ваната 22 литра или 2 х 11 литра и притежава голяма студеня зона. По избор може да се поръча и система за филтриране на отработената мазнина.

Успоредно ще бъде представен и хладилен щанд Coreco Saladette 2 Deurs 375 Liter. Хладилната витрина предлага максимална визуализация на предлаганите продукти. снабдена е с LED-осветление ,декоративен капак от стъклопакет, работен плот от антибактериална пластмаса.

Интериорът и екстериорът са изработени от неръждаема стомана със заоблени ръбове. Вратите са със сменяемо уплътнение и система на затваряне с магнитна лента. Работната температура е в границите от 0 до + 8 С , при температура на околната среда от 32 С. За максимални добри условия, системата е снабдена с дигитален терморегулатор и възможност за автоматична размразяване.

Компания СИДИКА ще предсктави технологичните си предложение в зала 5, щанд В 6.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>