За първи път в България: MULTIVAC представя Home

Здравите и издръжливи опаковъчни машини MULTIVAC доказват своята стойност и качество в световен мащаб вече повече от 50 години - в производството на храни и в гастрономията. Компанията има над 5300 служители и 85 дъщерни дружества в цял свят. Водещият производител в света на решения за опаковане за търговията и промишлеността ще представи по време на изложение СИХРЕ, от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център, за първи път в България вакуумната камерна машина HOME.

Произведена в Германия, съгласно най-високите стандарти за качество и безопасност, машината притежава иновативен и модерен дизайн. Освен оригиналния си външен вид, тя се характеризира и с много други предимства. HOME e компактна; машината е с размери едва 31 см*22,5 см*48 см и с тегло 12 кг. Благодарение на това тя лесно ще се побере на кухненския плот, за да опаковате професионално в домашни условия – с най-високо качество.

Залепването на вакуумният плик е посредством лепяща шина, която разполага с нагревател за лепене и отрязване на остатъка от плика. Работата с нея е лесна благодарение на специалните програми, с които разполага. Сред тях е възможността за евакуиране на въздуха от вече отворена бутилка вино, а също така и за овкусяване на месо с марината. Във вакуумиращата камера могат да се затварят без загряване и стъклени буркани с мармалад. Благодарение на практичната подложка за камерата, с Home може да опаковате и сосове, супи и др.

Иноксовата конструкцията на машината се отличава със своята стабилност. Капакът на вакуумната камера е оборудван със закалено стъкло, през което продуктът може да бъде наблюдаван в процеса  на вакуумиране. Всички части на машината са с MULTIVAC Hygienic Design™. Към машината се предлагат и допълнителни аксесоари, сред които е уредът за евакуация на въздуха за бутилки и маркуч.

Home както и всички високотехнологични предложения на компания MULTIVAC ще откриете в зала 6, щанд С 8.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>