Интегрираното решение на SAP за малък и среден бизнес - вече и в България

„Елтрейд“ предлага локализирана и преведена версия на продукта

В отговор на нуждата на малките и средните предприятия в България от достъпен като цена и лесен за използване софтуер за управление на бизнеса „Елтрейд“ включи в своето портфолио ERP системата SAP Business One. Специално разработено от SAP - световния лидер в продажбата на софтуерни приложения, решението е насочено към малки и средни фирми, искащи бързо да оптимизират вътрешните си бизнес процеси с цел да ускорят своя растеж. Въпреки че този продукт е предназначен за по-малки организации, той може ефективно да се използва от големи компании в клоновете и дъщерните им дружества. „Елтрейд“ ще представи системата на изложението СИХРЕ от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Стартът на SAP Business One е през 2002 г. Оттогава досега бизнес приложението се е превърнало в най-продавания продукт, а SAP – в най-големия доставчик на решения за малки и средни предприятия. До днес на SAP Business One са се доверили 60 000 фирми от 150 държави. 

Системата обхваща почти всички аспекти на дейността на една компания, включително финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите. Въвеждането й се основава главно на конфигурирането на набор от основни функции, които могат да бъдат разширени съобразно определени особености на бизнеса чрез инсталиране на допълнителни опции. Приложението се адаптира и персонализира спрямо конкретните нужди на клиента. Чрез него мениджърите получават цялостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предприятия в Европа и Северна Америка.

Незабавен достъп до важна информация

Отличителна черта на SAP Business One е възможността за незабавен достъп до важната информация. Когато данните се съхраняват в различни системи и формати и се събират чрез отделни приложения, е много трудно да се следи общата картина. Обобщавайки информацията, SAP Business One автоматично държи мениджърите на вълната на проблемите, които изискват бързи действия. Като взимат решенията си на базата на данни в реално време, те постигат по-добри финансови резултати, идентифицират нови възможности за развитие и могат да съсредоточат ресурси в ключови за компанията направления.

SAP Business One може да бъде инсталиран както на локалните сървъри на компаниите, така и в облак. Решението може да работи на основата на SAP HANA, технология, която първоначално е разработена за големи компании, но благодарение на SAP Business One вече и малките и средните предприятия могат да се възползват от възможностите й, за да бъдат подготвени за Industry 4.0 и дигиталната трансформация на бизнеса.

„Елтрейд“ е единствената българска компания - партньор на SAP, която предлага локализирана и преведена версия на продукта, при това без допълнително оскъпяване. Българското дружество, което има дългогодишен опит на пазара на фискални устройства и бизнес софтуер, предлага SAP Business One на достъпна крайна цена. Внедряването на системата отнема между 2 и 8 седмици, включително обучението за работа с продукта, което се извършва от сертифицирани специалисти на фирмата.

Компанията ще представи своите продукти по време на изложение СИХРЕ от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център в зала 6, щанд А3.