LAVA България представя модерните кухненски съдове, от които се нуждае всеки дом

LAVA България е представител за България на Mauviel 1830, официален спонсор на най-голямото кулинарно състезание Bocuse d’Or. На изложението СИХРЕ от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център тя ще представи своите модерни, качествени и ефективни продукти, от които се нуждае всяка съвременна кухня.

Семеен бизнес от самото си основаване, Mauviel 1830 е класен производител на готварски съдове, по традиция изцяло ръчно изработвани. Пропорциите, формата и дизайнът се изработват в тясно сътрудничество с водещи готвачи. Един от тях е шеф Яник Алено.

В своя каталог Mauviel 1830 представя три колекции медни съдове, три колекции съдове от неръждаема стомана, три колекции съдове от алуминий и стомана и две от въглеродна (черна) стомана. Дръжките са ергономични и осигуряват възможност за хващане с незащитена ръка.

Със своите продукти фирмата се е посветила на осигуряването на несравнимо обслужване на клиентите си, логистика, гъвкавост, инженеринг и качествени продукти, които са ценово ефективни и осигуряват оптимална работа с непрекъсната техническа поддръжка и дългосрочно партньорство.

Всички продукти на компанията ще откриете в зала 6, щанд А5.