GREAT WESTERN демонстрира възможностите на опушвачите “YODER“

Придържайки се към стремежа си да представи най-новите продукти и тенденции, и на тазгодишното издание на СИХРЕ, компания GREAT WESTERN ще даде на клиентите си богат избор от решения.

След като през 2016 г. на щанда си тя представи опушвачи с висока работоспособност и опушвачи по поръчка, през тази година фирмата ще акцентира и на гриловете-опушвачи от „YODER“, работещи с дървесни пелети. Те са произведени от YODER SMOKERS в Канзас, САЩ, от майстори-професионалисти и се произвеждат от дебела стомана. Гриловете-опушвачи притежават тежкотоварна конструкция (2,0-3,5 мм стомана), която дава равномерни температури и способност за постигане на високи температури за печене.

Продуктите са оборудвани с най-съвременния дигитален контролер за поддържане на постоянни температури за сочно „ниско и бавно“ барбекю или за печене на перфектния стейк.

Разполагайки с пространство за готвене от над 6900 кв. см, няма да имате проблем с готвенето за голяма група. Пелетният грил включва красиво боядисана стоманена количка на тежки, въртящи се колела за мобилност и интегрирани заключалки за тях. Външните рафтове и скарите му са изработени от най-висококачествена неръждаема стомана.

Фирма GREAT WESTERN ще представи продуктите си в зала 6, щанд В1.