CWS-boco International представя автоматичен диспенсър за подсушаване на ръце с текстилна кърпа

Иновативността и екологичността са в основата на модерните и технологични решения на XXI в. Придържайки се към стремежа си за запазване на природата, CWS-boco International ще представи своите многобройни предложения по време на изложението СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София.

Компанията предлага автоматичния си диспенсър за подсушаване на ръце с текстилна кърпа Paradise Dry Slim. „Използването на хартия при подсушаването на ръце води до непредвидени паразитни разходи и безсмислено разхищаване на скъпоструващата хартия“, добавят от CWS-boco International. Диспенсърът разполага с 35 м текстилна кърпа на руло, изтъкана от 100% памучни влакна, гарантирайки 110 използвания. Сред предимствата на този тип подсушаване е, че то не оставя след себе си отпадъци и не води до логистично обслужване от персонала на кош, почистване на пода и други съпътстващи употребата на хартия неудобства.

При текстилната кърпа отпадат съмненията за нехигиеничност. Кърпата се изпира в професионални перални машини при 60°C и се изглажда при над 120°. След това се навива автоматично на специална машина, преди да бъде изпратена на клиента. Модерният уред е непретенциозен откъм поддръжка, контролира разхода на кърпата със закъснителен механизъм и е неутрален към разхищения.

Своите продукти компанията ще представи в зала 5, щанд D8.