Ароматните предложения за баня на „Литиум“

За да бъде приятен престоят на гостите в хотела, от съществено значение е първото впечатление, което те ще придобият, настанявайки се в стаята. Затова е важно хотелиерът да подбере внимателно продуктите за банята, тъй като това е мястото, в което посетителите да релаксират, изпитвайки удоволствие от престоя. На СИХРЕ 2017 фирма „Литиум“ ще предложи ароматни и предразполагащи към релакс продукти за баня.

Шампоанът-саше, във форма на пирамидка, FRUITYLICIOUS от 10 мл е подходящ за всички видове хотели.  Притежаващ оригинален дизайн, той има приятен и свеж аромат на къпина и е произведен съобразно европейските стандарти.

Приятен мек аромат на грейпфрут ще усетят гостите на хотела, използвайки душ-гела FRUITYLICIOUS от 12 мл. С привличаща погледа опаковка, той е икономичен и е подходящ за еднократна употреба.

Посетителите ще останат очаровани и от шампоана и душ-гел FRUITYLICIOUS, 20 мл. Предоставен в опаковка-саше, с пирамидална форма, той притежава отпускащ аромат на  лайм и пъпеш. Дозата от 20 мл е достатъчна за едно измиване на косата и тялото. И трите продукта са с неутрално pH и не съдържат парабени.

Всички предложения на фирма „Литиум“ посетителите ще открият на СИХРЕ 2017 от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, в зала 6, щанд С1.