INKOFOODS

1532 Sofia, Kazichene, 28 Serafim Stoev str.
1
B6

Инкофудс ООД е търговска фирма, заемаща водеща позиция на българския пазар в дистрибуцията на бързооборотни стоки.

След дългата ни работа и постоянни отношения с чуждестранните и български партньори, ние от Инкофудс ООД непрекъснато се стремим към увеличаване на пазарните дялове на дистрибутираните продукти и към разширяване на портфолиото с брандове в сегмента премиум продукти. Ние сме доверен партньор на фирмите, чиито марки дистрибутираме и споделяме тяхната страст в работата, като ги представляваме по най-добрия възможен начин. Ние сме техен честен, открит и печеливш партньор на българския пазар!

Инкофудс ООД е официален дистрибутор на Lindt, Caffarel, Loacker, Corsini, Bauli, Arcor, Haribo, Rauch, Illy, Rossidi, De Cecco, Mutti, Gianni Negrini, Sacla и др.

Разбирането и задоволяването на нуждите на клиента е ключът към успеха в днешния ден! Ние знаем колко е важна точността, коректността, добрите цени и качеството на стоката - затова ние винаги работим в тясни отношения с тях! Ценовата политика на Инкофудс ООД е достатъчно гъвкава, за да задоволи и най-взискателния клиент!

Даваме възможност на нашите клиенти да зареждат наличностите на най-обортните си продукти, като нашите колеги извършват регулярни посещения в удобно за тях време. Горди сме с добрите взаимоотношения, които сме изградили с тях. Покриваме всички райони на България и достигаме до всеки малък, среден или голям търговски обект.

 

Контакти

+ 359 2 813 19 39
office@inkofoods.com
www.inkofoods.com

Features