DIOGEN

Bulgaria Rousse, 63, Borisova Str.
2
D11

ДИОГЕН ЕАД е компания основана през 1996 г., предлагаща широка гама от текстилни материали, залагаща на безкомпромисен сервиз и качество.

С годините компанията разшири продуктовата си гама включвайки в нея тъкани от памук и смеси, а впоследствие и готови изделия насочени към хотелиерския и ресторантьорски бизнес. Продуктите са специално разработени, за да удовлетворят  високите изискания на  собствениците на хотели, къщи за отдих, спа комплекси, фризьорски салони, басейни, яхти и заведения за обществено хранене.

ДИОГЕН разполага с производствена база за готови изделия и богат асортимент от спално бельо, хавлиени изделия, протектори за матраци, завивки и възглавници, логистичен и транспортен отдел със собствени превозни средства, което позволява гъвкавост и бърза доставка. Фирмата е с търговски офиси в България, Гърция, Румъния, Северна Македония, Сърбия, както и добре развита търговска мрежа в Босна § Херцеговина.

Фирма ДИОГЕН осъществява контрол от закупуването на суровината до експедицията на готовите изделия, като по време на всеки етап от производството се извършват лабораторни тестове.

Използваните химикали са Azo –free, formaldehyde и контролирано PH, което гарантира безвредност и качествен сън.

Всички продукти притежават OEKO-TEX Sertificate (www.oeko-tex.com).

Фирмата е ISO-9001 сертифицирана.

ДИОГЕН ЕАД си партнира успешно с една от най-старите фирми предлагащи пердета,платове, аксесоари за пердета и покривки в Гърция – BONNE BLANCHE, за да предложи на клиентите си пълна гама от текстил и решения за всички от HORECA сектора. С над 60-годишна история и непрекъснато развитие, гръцките  ни партньори предлагат безкомпромисно качество, богат избор, конкурентни цени и отлично обслужване.  С повече от 1100 клиенти  от цяла Гърция, Кипър, Балканите и страните от бившия Източен блок, BONNE BLANCHE са специалисти в обслужването на взискателни потребители.  

За да предложи пълен асортимент от продукти на хотелиерите, партньор на ДИОГЕН е фирмата е ЕКОН-91 ООД, произвеждаща по уникална технология ядра от латексова пяна за матраци и възглавници, гарантираща високо качество. Техните продукти са сертифицирани за липса на вредни субстанции и химикали в съответсвие с немския OEKO-TEX Standart 100 Клас I.

Комбинацията от стриктен контрол, висококачествени материали, модерна технология и екип от висококвалифицирани специалисти обясняват успеха на фирма ЕКОН-91, както на българския, така и на международния пазар, в страни като Великобритания, Германия, Италия, Русия, САЩ, Турция, Испания, Франция, Гърция, Румъния, Полша, Корея и др.

Контакти

+359 88 604 9038
info@diogen.bg
www.diogentex.com

Features

Sihre 2022
Sihre 2022