BOBAL-BOYADJIEV

Bulgaria Sofia, 15B Rezbarska str.
1
B 1

БОБАЛ-Бояджиев ООД е 30-годишен лидер в предоставянето на технологични решения за хранително-вкусовата индустрия. Компанията е сертифицирана по международните системи и стандарти за контрол и безопасност на храните – ISO 22 000:2018.

В  ХОРЕКА сектора фирма БОБАЛ-Бояджиев ООД си партнира с утвърдени европейски производители и съвместно с тях създава, развива и обогатява продуктовото портфолио за българския пазар. Гръцкият лидер в бранша PROVIL и германският производител на премиум панировки, крутони и други хлебни изделия LEIMER са стратегически партньори на БОБАЛ в сектор ХОРЕКА.

БОБАЛ развива и собствена търговска марка - Mr. Marlin, обединяваща продукти и решения за професионалната кулинария, съобразени със спецификите на българския пазар. Mr. Marlin е мястото, където знанието и традициите се преплитат с иновациите и раждат неповторимия вкус.

Нашият професионален екип от готвачи, технолози и демонстратори ще ви въведат в богатата ни продуктова гама, осигурявайки пълна технологична подкрепа и ноу-хау. Базата ни за развойна дейност в София разполага със собствена професионална кухня и дегустационна зала. Благодарение на собствената логистична мрежа и складови бази във Варна, Стара Загора, Шумен и други градове, осигуряваме навременни доставки на нашите клиенти.

Нашата мисия е да бъдем Вашия надежден партньор в професионалната кухня и да отговорим на взискателния вкус на клиентите в хотелиерския и ресторантьорския бизнес, съгласно най-високите европейски стандарти за качество.

Контакти

+359 2 936 67 62
+359 885 205 345
office@bobal-bg.com
www.bobal-bg.com ; www.marlin.bg

Features