HRC ACADEMY

G 3

Водещия кулинарен институт в Източна Европа

Академия HRC предлага двугодишна програма по Кулинарни изкуства в престижна международна среда. Програмите са разработени от лидери в образованието и индустрията. Академия HRC предлага професионална и последен модел технологична база, инструктори с богат международен опит и програма разработена изцяло на английски език!

Студентите в Кулинарна Академия HRC  идват от различни страни от всички континенти и имат шанс да опознаят не само България, но и Западна Европа и САЩ! Платените стажове  се провеждат в някои от най-добрите хотели и ресторанти, за да се подготвят учениците за вълнуваща международна кулинарна кариера.

Обучението в Кулинарна Академия HRC е признато от Комисията за Акредитация на Американската Кулинарна Федерация като отговарящо на международните стандарти за 2-годишно кулинарно образование. Ние сме уверени в качеството на образованието, което предлагаме и гарантираме на курсистите, че ще си намерят работа в рамките на 6 месеца след завършване на образованието си. 

Заповядайте в Кулинарна Академия HRC в София, където можете да стартирате успешната си кариера в световния кулинарен бизнес!

 

Контакти

Features