DESIGN GROUP

Bulgaria Headquarter and main Showroom: Bulgaria, Burgas; k-s Slaveikov, bl. 55, P-r. , Burgas
D 6

Дизайн Груп ООД е компания за директен внос на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, плажове, градини и домове. Фирмата предлага богата гама от интериорни и екстериорни мебели, сред които: столове, бар-столове, маси, стойки за маси, плотове, дивани и фотьойли, шезлонги, чадъри, шатри, аксесоари и др. Основана през 1997г., днес фирмата разполага с търговски обекти в едни от най-големите български градове, а нейното седалище и централен шоурум се намират в град Бургас.

Екипът на Дизайн Груп се гордее с безкомпромисното качество и взискателния подбор на предлаганите мебели. Колекциите отразяват последните тенденции в обзавеждането, представяйки световни имена в производството и дизайна на мебели. Предлаганите продукти са въплъщение на стремеж към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност. В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на Дизайн Груп, освен с експертни знания, впечатлява и със силно развит усет за красивото. Енергията и емоцията, която всеки служител влага в работа, е едно от онези невидими и хипнотични неща, които правят фирмата различен, доверен и желан партньор.

Освен на емоционалния и естетически аспект, Дизайн Груп държи изключително много и на коректните бизнес отношения, превръщайки ги в приятелства, неподвластни на времето. Основни предимства на фирмата са дългогодишния опит, постоянния стремеж към иновативност, качеството и конкурентни цени на предлаганите модели мебели, както и поддържането на големи количества на склад.

Контакти

+359 56 861 225
sales@designgroup.bg
www.designgroup.bg

Features