Новини
26 септември 2017

Хотелската стая може да бъде по-комфортна и хармонична – с продуктите на „Литиум“

Усещането за комфорт и хармония е от особена важност за всеки гост на хотела. За да бъде превърнат престоя му в едно приятно изживяване, е важно хотелиерът да е подходил с усет, разбиране и творчество при оборудването на хотелските стаи. Трябва да.. виж още »

20 септември 2017

Рециклираните материали имат своето място в ежедневието ни

Рециклирането е тема, която все по-често попада под светлината на прожекторите. Събирането и използването на продукти, които могат да се употребяват отново, вече е тенденция, която ще бъде онагледена на СИХРЕ 2017 г. от компания Pulito BG, която ще.. виж още »

18 септември 2017

МУЛТИВАК на изложението СИХРЕ в София (палата 6, щанд С8)

От 8 до 11 ноември 2017 г. на изложение СИХРЕ 2017, провеждащо се в Интер Експо Център София, „МУЛТИВАК България“ ще презентира ефективни опаковъчни решения за ресторанти, хотели и кетъринг компании. Наред с компактните настолни камерни.. виж още »

08 юни 2017

Подготовката за СИХРЕ 2017 започна

Атрактивни щандове, многобройни състезания, неповторимо съчетаване на вкусове, аромати и кулинарна визия, почти безброй нови идеи за кухнята, срещи с водещи имена от света на кулинарията. Такава ще бъде Вселената на изложението за хотелско,.. виж още »

17 ноември 2016

Сихре завърши с експлозия от вкусове

Над 21 хил. души посетиха изложението и паралелно провеждащите се събития за храни и напитки Сихре. Виталността на един град може да се определи и по броя изложения, които могат да се посетят. Ако се замислим, тези специални събития са известни.. виж още »

17 ноември 2016

Бариста Николай Григоров е Еспресо Шампион на България за 2016 г

„Българските баристи са експерти в еспресото“, споделят италиански дегустатори Бариста Николай Григоров е първият носител на титлата Еспресо Шампион на България. След оспорвано състезание Николай влезе в историята на българската.. виж още »

12 ноември 2016

Кои са победителите в играта с анкетните карти по време на изложенията за хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия

На 12 ноември от 14 часа бяха изтеглени имената на спечелилите участници в играта с анкетни карти на международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк, и.. виж още »

11 ноември 2016

Български баристи се състезават за правото да представляват България на Световното първенство в Италия

Надпреварата ще се състои днес в дните на изложение СИХРЕ 10-те от най-добрите български баристи ще премерят сили в кафе-състезание от мрежата на Националния италиански институт за еспресо (Instituto Nationale Espresso Italiano - INEI),.. виж още »

10 ноември 2016

Над 200 двустранни бизнес срещи днес превръщат Интер Експо Център в генератор на успешния бизнес

120 компании от 16 държави ще участват във Food4life Днес, на 10 ноември, за първа година в Интер Експо Център се организират двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия. Организатори на мащабното.. виж още »

09 ноември 2016

Откриха новия кулинарен форум GASTRONOMIX

„Тази година е първото издание на GASTRONOMIX, надяваме се събитието да се развива и утвърди като форум, който образова, вдъхновява и поощрява изграждащите се готвачи и други професионалисти в ресторантьорството“, с тези думи Веселина.. виж още »